Ja Boeiuh! (NL)

Ja Boeiuh! Is de rapformatie uit Groningen.
Onder de namen Deev (alias; Davy Appelo) en Cbazz (alias; Sebas Graventein)
maken ze muziek dat relevant is voor de jeugd met een grote knipoog.

In Juli 2020 kwam de eerste EP ‘Altijd Weekend’ uit.
Deze productie werd volledig uitgevoerd door de act zelf.
Nu is het moment aangekomen dat Ja Boeiuh! een volgende stap zet en
zich waagt aan een volledig album.

 

Na shows in Neushoorn, De Warhole en  het Hullabaloo festival tussen namen als Kygo, Snelle en Kraantje Pappie is een ding zeker: Ja Boeiuh! weet wel hoe je een feestje moet bouwen. 


Eelco (NL)

De Haagse Hiphopper  en songwriter Eelco combineert dance met Nederlandse hiphop en een vleugje rock. Die je doen denken aan acts zoals  The Chainsmokers maar zo af en toe ook een te gekke rock sound

 

Eelco heeft op meerdere befaamde Europese  festivals gestaan als vocalist van Darkraver en  Bass Chaserz. Daarnaast schrijft hij muziek voor JeBroer en Ronnie Flex. En was hij jaren lang onderdeel van Rät N FrikK. 


Ratkid (NL)

Vrijwel elk groot dance/hardcore festival in Europa heeft Ratkid

(voorheen Rät N FrikK) al wel gestaan. Van Slam koningsdag tot aan Decibel Outdoor niks is en was te gek. 

 

Ratkid staat bekend om zijn  hardcore en hardstyle en is te boeken als dj act of als dj act met als toevoeging danseressen . 

Ook in combinatie te boeken met Eelco met een tussentijd van minimaal 2 uur tussen de 2 shows.


NMBRS (NL)

In de zomer van 2018 is de gelijknamige debuut EP verschenen. Samen met Jasper Zuidervaart (o.a. Chef'Special) zijn er euforische en krachtige nummers geschreven met diepgang én toegankelijke melodieën. Het resultaat is een EP vol uitgebalanceerde en onweerstaanbaar energieke songs die geen mens onberoerd laten.

 

Met de nodige shows op de teller tijdens de Popronde is NMBRS helemaal klaar voor elk festival. Stilstaan is geen optie!


Warmland (IS)

Warmland is een IJslands duo uit Reykjavík, bestaande uit Arnar Guðjónsson en Hrafn Thoroddsen. Warmland's muziek is filmisch en wordt visueel ondersteund. Het valt allemaal samen. Alles is zelfgemaakt, de videos, de muziek en de visuals. Warmland heeft het heft volledig in eigen handen. Met hun onfeilbare pop songwriting en hun gedurfde experimentele excursies deelt Warmland de zuivere IJslandse stijl op het debuutalbum Unison Love.