Pop/Rock

Dr Justice & The Smooth Operators (NL)

Dr Justice & The Smooth Operators kun je beschrijven als Comic Pop: muziek met een verhaal (denk aan: Gorillaz of David Bowie). Het is een frisse mix van electropop en discomuziek met een sexy twist.

In het afgelopen jaar heeft de band flink aan de weg getimmerd. Na een succesvolle Popronde met maar liefst 15 (!) shows weten we een ding zeker: Dr Justice weet hoe hij mensen kan laten dansen.


James Burki (NL)

De Haagse formatie James Burki combineert moderne pop met 80's synthesizers en een traditionele rockoutfit om upbeat, catchy maar authentieke indie-rock songs te produceren, die je doen denken aan bands zoals The 1975, The Night Game en The Band CAMINO.

De band heeft op meerdere befaamde Nederlandse festivals gespeeld zoals Parkpop, Eurosonic Noorderslag en The Life I Live.

Met de support van Nederlandse radiozenders 3FM & Kink FM en met grootse plannen voor de toekomst, is James Burki naam aan het maken in de alternatieve scene.

Binnenkort brengt James Burki zijn eerste EP uit. Oftewel: een naam om in de gaten te houden!


NMBRS (NL)

In de zomer van 2018 is de gelijknamige debuut EP verschenen. Samen met Jasper Zuidervaart (o.a. Chef'Special) zijn er euforische en krachtige nummers geschreven met diepgang én toegankelijke melodieën. Het resultaat is een EP vol uitgebalanceerde en onweerstaanbaar energieke songs die geen mens onberoerd laten.


Warmland (IS)

Warmland is een IJslands duo uit Reykjavík, bestaande uit Arnar Guðjónsson en Hrafn Thoroddsen. Warmland's muziek is filmisch en wordt visueel ondersteund. Het valt allemaal samen. Alles is zelfgemaakt, de videos, de muziek en de visuals. Warmland heeft het heft volledig in eigen handen. Met hun onfeilbare pop songwriting en hun gedurfde experimentele excursies deelt Warmland de zuivere IJslandse stijl op het debuutalbum Unison Love.