Ondersteuning

Evenementen zitten in mijn bloed. Ik heb jarenlang gewerkt voor grote opdrachtgevers als boeker, als inkoper, als allrounder en noem maar op. Iedere klus die u zich kunt bedenken heb ik waarschijnlijk al meer dan eens gedaan. Op deze pagina vindt u mijn aanbod.

Boeker

Bent u op zoek naar een boeker met jarenlange ervaring voor uw festival? Dan is het een goed idee om eens om tafel te gaan. Ik denk graag mee over welke acts goed werken bij uw doelgroep en zorg dat de boekingen vlekkeloos verlopen.

Stage manager

Ik ben stage manager geweest bij Vera, Bevrijdingsfestival, Welcome to the Village en bij verschillende producties van Mojo. Ik weet wat ik doe en dat is fijn voor jou als organisatie.

Drukwerk

Vanaf 2024 is het ook mogelijk om al je drukwerk via ons te bestellen. Mail voor de mogelijkheden naar info@hillbookings.com

Inkoper

Naast het feit dat ik momenteel deels werkzaam ben in de horeca, heb ik ook ervaring als inkoper voor festivals. 

Barhoofd

Op diverse evenementen ben ik werkzaam geweest als barhoofd. Hebt u al een barhoofd? Zet me dan gewoon achter de bar!

Wat u maar nodig hebt

Er zijn combinaties van bovenstaande mogelijk en het is natuurlijk ook mogelijk om op een andere manier te ondersteunen. Ik lever graag maatwerk. Neemt u contact op en dan zullen wij kijken hoe ik uw evenement ga versterken.